Teg Publishing firar 10 år med litterära salonger.

Teg Publishing firar tio år som katalysator, bokförlag, skivbolag och medieproduktionsbolag som producerar och publicerar böcker, musik, film och poddradio. Alltid hög klass och med en förkärlek till energierna från de norra delarna av landet. 

Kvällens program och gäster: 

Lägg dig ner. Låt tankarna vandra bort eller somna helt till ett framträdande om tillståndet mellan dröm och vakenhet. Verket består av improvisatorisk pianomusik och liveteckning som projiceras i rummet. Föreställningen bygger på Anders Teglunds nya pianoskiva "Vissa somnar helt" som släpps av Teg Publishing i november, med omslag av Sara Granér. 
 
Pianisten Anders Teglund släppte under 2019 albumen “Björkris I” och “Björkris II” om livet i en hyresrätt. Han gör många hemma hos-konserter i människors vardagsrum, och där brukar publiken ibland somna efter en stund. Detta tillstånd har han sedan tagit fasta på i skapandet av nya albumet.  

Sara Granér är serietecknare, illustratör och konstnär. I år är hon aktuell med nya boken “Allas lika mellangärde” som ges ut på Galago. Hon har på senare år gjort en del verk för scen: hyllade dockteatern “En idiot ibland oss” på Malmö Dockteater och liveföreställningen av senaste boken “Blixt från oklar himmel” som framförts tillsammans med kontrabasisten Brita Björs. I denna livesättning målar Sara abstrakta bilder som vaggar publiken in mot sömnens land. 

Läs mer om Teg Publishing och Anders Teglund.

Foto Anders Teglund: Pär Olofsson / Foto Sara Granér: Julia Lindemalm


Ett år som inget annat. Det här året liknar inga andra år. Men teater kommer vi att spela, på delvis förändrade vis. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på teater ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Folkteatern följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi reglerar därför alla delar av vår verksamhet efter detta. 

Läs mer här om hur du besöker Folkteatern under coronapandemin!

Datum och tider
fre
11
dec
19:30
Lilla Scenen

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär