Teg Publishing firar 10 år med litterära salonger.

VIKTIG INFORMATION - INSTÄLLT! 
Samtliga av Folkteaterns föreställningar, konserter och andra planerade publika evenemang är dessvärre inställda tills vidare med anledning av coronaviruset, covid-19. Vi jobbar febrilt för att hitta alternativa datum för samtliga inställda arrangemang. Vi erbjuder presentkort eller återköp. Läs mer här!


Teg Publishing firar tio år som katalysator, bokförlag, skivbolag och medieproduktionsbolag som producerar och publicerar böcker, musik, film och poddradio. Alltid hög klass och med en förkärlek till energierna från de norra delarna av landet.

Kvällens program och gäster:

Lägg dig ner. Låt tankarna vandra bort eller somna helt till ett framträdande om tillståndet mellan dröm och vakenhet. Verket består av improvisatorisk pianomusik och liveteckning som projiceras i rummet. 

Pianisten Anders Teglund släppte under 2019 albumen “Björkris I” och “Björkris II” om livet i en hyresrätt. Han gör många hemma hos-konserter i människors vardagsrum, och där brukar publiken ibland somna efter en stund. Underbart, tycker han, och uppmanar till djupaste avslappning under konserterna.  

Sara Granér är serietecknare, illustratör och konstnär. I vår är hon aktuell med nya boken “Allas lika mellangärde” som ges ut på Galago. Hon har på senare år gjort en del verk för scen: hyllade dockteatern “En idiot ibland oss” på Malmö Dockteater och liveföreställningen av senaste boken “Blixt från oklar himmel” som framförts tillsammans med kontrabasisten Brita Björs. I denna livesättning målar Sara abstrakta bilder som vaggar publiken in mot sömnens land. 

Läs mer om Teg Publishing och Anders Teglund

Foto Anders Teglund: Pär Olofsson / Foto Sara Granér: Julia Lindemalm

Missa inte heller:

Författarsamtalet med Marit Kapla och Mats Jonsson - onsdag 4 mars 2020. Läs mer här!

Poesikväll med Mattias Alkberg, Pernilla Berglund, David Vikgren och Siri Johansson - onsdag 13 maj 2020. Läs mer här!

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär