Hoppa till huvudinnehåll

Anna Ellinor Chae Im Sundström - "Ω systrar”

Bokrelease i Foajén

Ekström & Garay och VNIVRS presenterar stolt boklanseringen av Anna Ellinor Chae Im Sundströms debutbok "Ω systrar”. "Ω systrar" är en diktroman om en grekisk tragedi som utspelar sig i en svensk familj: en systers svek, en mamma mitt emellan och en familjs tystnad. Genom tragedins sex element försöker den göra logik av subjektets roll i förhållande till de andras. Under kvällens gång blir det uppläsning av en hemlig gäst och efterföljande DJ Neyney i baren!

Anna Ellinor Chae Im Sundström är född och uppvuxen i Göteborg och numera bosatt i Stockholm. Hon är poet och producent, verket "Ω systrar” är hennes litterära debut.

Vanessa Marko aka DJ Neyney spelar Afrobeats och Hiphop/RnB med snygga mixar och bra energi. År 2010 startade hon feministiska musikkollektivet Femtastic och har sedan dess gjort sig ett namn genom att vara en politisk röst i klubbkulturen som står bakom bl.a. Klubb Femtastic och FATTA-kampanjen. Hon var resident DJ på Moriska Paviljongen i Malmö i flera år och har spelat på Roskilde Festivalen, Way Out West, Malmöfestivalen, Öland Roots, samt i Köpenhamn, Amsterdam och Kapstaden. 2022 öppnade hon Big Slap-festivalen och delade scen med Justin Bieber, Wizkid och Black Eyed Peas.

Bokrelease 

24 september 2022

kl 20.00-21.00 

Foajén

Fri entré
Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

folkteatern inessebalj

Ge bort lite dramatik

Bästa presenten är att få välja själv! Du bestämmer ett valfritt belopp och mottagaren väljer själv vilken av våra föreställningar hen vill se.
Köp presentkort online här direkt eller i vår biljettkassa.

fjärde scenen

Bara ett klick bort

Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Konstfilm, performance, poesi, ljudkonst och korta pjäser – bara ett klick bort. 

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!