Kom och prata Madame Bovary med oss!
Majornas böcker och kaffe och Folkteatern startar bokcirkel!

 

Sugen på att träffas och prata om romanen ”Madame Bovary” ett par gånger i höst? Majornas böcker och kaffe och Folkteatern Göteborg erbjuder höstens mysigaste bokcirkel.

Bokcirkeln består av två delar. Vid första tillfället träffas vi på Majornas böcker och kaffe och diskuterar denna klassiker till roman och hur den kan relatera till oss som lever nu. Vid andra tillfället träffas vi på Folkteatern, pratar vidare om romanen samt ser föreställningen ”Madame Bovary” som sätts upp av teaterns konstnärliga ledare Frida Röhl, senast aktuell med succén ”Dogville”. 

Under hösten ges bokcirkeln vid två tillfällen i oktober och november, se datum nedan. Antalet platser är begränsat, men om intresset är stort försöker vi förstås att starta fler cirklar. Romanen finns att köpa i pocket på Majornas böcker och kaffe.


Torsdag 24 oktober kl 19 på Majornas böcker och kaffe, Allmänna Vägen 22.
Torsdag 7 november kl 17 på Folkteatern, Olof Palmes Plats, följt av föreställningen Madame Bovary.

eller

Torsdag 31 oktober kl 19 på Majornas Böcker och kaffe, Allmänna Vägen 22.
Torsdag 14 november kl 17 på Folkteatern, Olof Palmes Plats, följt av föreställningen Madame Bovary.


Anmälan sker snarast till: monika.wade@folkteatern.se
Monika Wade är publikstrateg på Folkteatern. Varmt välkommen!

OBS! När du anmält dig till bokcirkeln får du en biljettlänk där du kan boka din biljett till föreställningen Madame Bovary till det förmånliga priset 200 kr (ordinarie pris 280 kr).

Madame Bovary

efter en roman av Gustave Flaubert

Lyssna på en influencer: bota tristessen, köp dig fri.
Emma drömde om ett liv rivet ur ett modemagasin, une vie d’influenceur; och brände allt hon hade på att bli en av alla de unika … på festerna där alla filtrerats i samma filter. Hon sökte efter lycka till salu och slukade allt i sin väg tills tingen slukade henne. Året var 1856: dumskallar styrde, media spred floskler, och Emma Bovary bestämde sig för att gå och köpa en allra sista sak. Premiär 26 oktober 2019 på Stora Scenen. Läs mer om föreställningen här!  


 

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär