Hoppa till huvudinnehåll

Ectoplasm Girls

Performance: The Posing of an Unknown.

Nadine och Tanya Byrne startade Ectoplasm Girls som ett projekt för att behandla och ta hand om sina tankar runt döden och drömmar. De har arbetat med att ta bort egot helt och hållet och skapa en gemensam energi. Med konst och musik som ett verktyg för att blicka inåt. Musikaliskt handlar det om experimentell ambient och underjordisk techno. Bandet har inspirerats från 80-talets industriscen med band som Throbbing Gristle och deras avknoppade duo Chris & Cosey (som också är fans av Ectoplasm Girls!). På Folkteatern kommer de göra en slags konsertinstallation och performance som bjuder in till eftertanke och meditation. De använder inspelningar från de senaste 50 åren, från sina föräldrar, från sin egen barndom och framåt. Gränserna suddas ut. Något nytt skapas. Det finns ingen början eller slut. Det är helt enkelt en inblick i en pågående process.

Läs mer och lyssna här: Hemsida

Performance

17 september 2022

Lilla Scenen

kl 19.30-20.30

Biljettpris 150 kr

Datum och tider

sep. 17 lör

19:30

Ectoplasm girls

Ectoplasm Girls

Lilla Scenen

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!

fjärde scenen

Bara ett klick bort

Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Konstfilm, performance, poesi, ljudkonst och korta pjäser – bara ett klick bort. 

folkteatern inessebalj

Ge bort lite dramatik

Bästa presenten är att få välja själv! Du bestämmer ett valfritt belopp och mottagaren väljer själv vilken av våra föreställningar hen vill se.
Köp presentkort online här direkt eller i vår biljettkassa.

Vi på scenen