En serie intima spelningar

I sexton års tid har hon varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Distinkt i uttrycket samtidigt som du sällan riktigt vet vad du har att vänta från henne. Ända sedan hon slog igenom med sina egna inspelningar förknippar vi El Perro del Mar med en grace hon aldrig gör avkall på, om än alltid med en ständig öppenhet för nya idéer och olika visuella impulser. Om du följer hennes diskografi märker du snart hur en röd tråd av integritet och värdighet löper igenom produktionen och i sig bildar en helhetsvision.

I år är det faktiskt sexton år sedan debutalbumet ”Look! It's El Perro del Mar!” släpptes, vilket kommer att firas med en serie intima spelningar under hösten. Konserterna kommer att ta fasta på materialet från albumet och utforska hur de kan låta i en modern kontext. Med andra ord en unik upplevelse som inte bör missas.

Lyssning och mer info: Instagram  Facebook  Spotify


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Du är varmt välkommen tillbaka till Folkteatern, tryggt och fint. Läs mer

 

Datum och tider
ons
22
sep
20:00
Foajén
tors
23
sep
20:00
Foajén

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär