Två intima spelningar på Lilla Scenen

I femton års tid har hon varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Distinkt i uttrycket samtidigt som du sällan riktigt vet vad du har att vänta från henne. Ända sedan hon slog igenom med sina egna inspelningar förknippar vi El Perro del Mar med en grace hon aldrig gör avkall på, om än alltid med en ständig öppenhet för nya idéer och olika visuella impulser. Om du följer hennes diskografi från 2005 års debutalbum och framåt märker du snart hur en röd tråd av integritet och värdighet löper igenom produktionen och i sig bildar en helhetsvision. 

I år är det faktiskt femton år sedan debutalbumet ”Look! It's El Perro del Mar!” släpptes, vilket kommer att firas med en serie intima spelningar. Konserterna kommer att ta fasta på materialet från albumet och utforska hur de kan låta i en modern kontext. Med andra ord en unik upplevelse som inte bör missas.

Lyssning och mer info: Instagram  Facebook  Spotify


Folkteatern håller för närvarande stängt på grund av skärpta nationella föreskrifter med anledning av coronapandemin. Vi kontaktar all berörd publik och köpta biljetter återbetalas. Har du frågor om din biljett, vänligen kontakta biljettkassan genom att maila till biljett@folkteatern.seLäs mer om Folkteatern under coronapandemin! 

Ta hand om varandra. Folkteatern ❤️ publiken

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär