Releasekonsert: ”Halfway Through”

 

Pianisten och sångaren Emil Carlsson Rinstad är tillbaka, med en EP om att (statistiskt) plötsligt vara halvvägs genom livet. 

- "Halfway Through" är en lägesrapport efter ett helt halvt liv. Om mod och rädsla. Om lögner och digital bekräftelse. Om kärlek och om att bita tillbaka. Är vi mitt i gyllene eran eller är allt snart över? Och var går gränsen mellan att våga och att ta för mycket? säger Emil Carlsson Rinstad.

De senaste decennierna har han turnerat världen runt med artister som Songs of Boda, Kristoffer and the Harbour Heads och Maia Hirasawa. Till releasekonserten på Folkteatern har han med sig samma välmeriterade musiker som på inspelningen: Ola Winkler (Ane Brun, Loney Dear, Jonathan Johansson m.m.) på trummor och Josef Kallerdahl (New Tide Orquesta, Musicmusicmusic m.m.) på bas. 

Lyssning och mer info: Instagram  Facebook  Spotify

 

Foto: Lennart Sjöberg


Ett år som inget annat. Det här året liknar inga andra år. Men teater kommer vi att spela, på delvis förändrade vis. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på teater ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Folkteatern följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi reglerar därför alla delar av vår verksamhet efter detta. 

Läs mer här om hur du besöker Folkteatern under coronapandemin! 

Datum och tider
ons
20
jan
19:30
Lilla Scenen

Om Emils debutalbum "Silver Bell" (2013) skrev kritikerna:

"En debut som klingar lika klart som gruppnamnet."

LIRA


"Som en Ben Folds ur det kreativa popsextiotalet, en mångfald av idéer som bakas ihop till minimalistiskt episk pianopop."

GAFFA

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär