Releasekonsert: ”Halfway Through”

 

Pianisten och sångaren Emil Carlsson Rinstad är tillbaka, med en EP om att (statistiskt) plötsligt vara halvvägs genom livet. 

- "Halfway Through" är en lägesrapport efter ett helt halvt liv. Om mod och rädsla. Om lögner och digital bekräftelse. Om kärlek och om att bita tillbaka. Är vi mitt i gyllene eran eller är allt snart över? Och var går gränsen mellan att våga och att ta för mycket? säger Emil Carlsson Rinstad.

De senaste decennierna har han turnerat världen runt med artister som Songs of Boda, Kristoffer and the Harbour Heads och Maia Hirasawa. Till releasekonserten på Folkteatern har han med sig samma välmeriterade musiker som på inspelningen: Ola Winkler (Ane Brun, Loney Dear, Jonathan Johansson m.m.) på trummor och Josef Kallerdahl (New Tide Orquesta, Musicmusicmusic m.m.) på bas. 

Lyssning och mer info: Instagram  Facebook  Spotify

Foto: Lennart Sjöberg


Folkteatern håller för närvarande stängt på grund av skärpta nationella föreskrifter med anledning av coronapandemin. Vi kontaktar all berörd publik och köpta biljetter återbetalas. Har du frågor om din biljett, vänligen kontakta biljettkassan genom att maila till biljett@folkteatern.seLäs mer om Folkteatern under coronapandemin! 

Ta hand om varandra. Folkteatern ❤️ publiken

Om Emils debutalbum "Silver Bell" (2013) skrev kritikerna:

"En debut som klingar lika klart som gruppnamnet."

LIRA


"Som en Ben Folds ur det kreativa popsextiotalet, en mångfald av idéer som bakas ihop till minimalistiskt episk pianopop."

GAFFA

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär