Det här året liknar inga andra år. Men teater kommer vi att spela, på delvis förändrade vis. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på teater ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss.

Folkteatern följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi reglerar därför alla delar av vår verksamhet efter detta. Salongerna anpassas efter de rådande rekommendationer som finns, och vi strävar efter största möjliga trivselfaktor. På Stora Scenen kommer publiken att placeras vid trevliga små kafébord, med behörigt avstånd mellan sig och scenen. På Lilla Scenen blir det intimare känsla med färre i publiken, och naturligtvis med avstånd. I alla våra lokaler markeras avstånd genom skyltning och handsprit finns tillgängligt för alla. Alla utrymmen städas extra frekvent och utsatta områden som handtag, kranar och tvålhållare desinficeras regelbundet.

Vi anpassar också vår biljettpolicy och erbjuder återköp av köpt biljett fram till klockan 15 dagen innan. För detta kontaktas vår biljettkassa per telefon 031- 60 75 75 eller biljett@folkteatern.se

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär