Releasekonsert

 

''Många band försöker göra vad The Exorcist GBG gör: att skapa tidlös, sinnesutvidgande musik, men de misslyckas ofta att nå hela vägen. The Exorcist GBG verkar existera i en dimension, ungefär som vår, men som saknar tid på det sätt vi känner till den; tiden är töjbar bakåt och framåt, och genom att vara i denna dimension kan du färdas medan du fortfarande stannar på ett ställe. Kalla det tidsresa om du vill, eller att röra sig utanför tiden snarare. The Exorcist GBG gör detta. Denna kväll når de även vår dimension.” 

Medlemmarna, som också hörs i bland annat Uran, Tentakel och Osynlige Mann, bildade The Exorcist GBG år 2012 och började med att spela på olagliga technoklubbar för de verkliga undergroundmedborgarna i Göteborg.

Produktion: The Exorcist GBG, Walk On Agency

Lyssning och mer info: Facebook  Spotify

Foto: Messed!Up Magazine


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Du är varmt välkommen tillbaka till Folkteatern, tryggt och fint. Läs mer

Datum och tider
lör
02
okt
21:00
Foajén

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär