Hoppa till huvudinnehåll

Folkteatern på Bokmässan

Private reading av boken K i Folkteaterns bås.

Har du läst boken ”K” av Katarina Frostenson? Vill du läsa den men inte orkat? Känner du att du vill läsa den men inte borde? Oavsett så har du under bokmässan möjlighet att få en unik upplevelse i form av en privat uppläsning av ett stycke ur boken ”K” i Folkteaterns bås.

Under bokmässan 2022 finns ett bås där du kan ta en paus från sorlet och stimmet och uppgå i en helt annan värld. Under några tider varje dag kan du få en privat uppläsning av ett stycke ur Katarina Frostensons bok ”K” som utgavs 2019 och som nu blir pjäs på Lilla Scenen med premiär den 8 oktober. Uppläsningen, som görs av skådespelaren Ylva Olaison som spelar K, är för en person åt gången och varar ca 10 min. Varmt välkommen!

Private reading

Torsdag 22 september 16:00 - 18:00
Fredag 23 september 14:00 - 16:00
Lördag 24 september 15:00 - 17:00
Söndag 25 september 12:00 - 14:00

Bokmässan monter: B07:06

 

Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!

fjärde scenen

Bara ett klick bort

Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Konstfilm, performance, poesi, ljudkonst och korta pjäser – bara ett klick bort. 

Here’s to us

Musik, teater, filmkonst, poesi, performance ...

På Lilla Scenen och i Foajén fylls hösten av musik, teater, filmkonst, poesi, samtal, litteratur, dans, dokumentärer och performance. Här får vi pröva, öppna upp och dissekera dagens dilemman. Här kan vi vara modiga, små och stora. Välkommen in i vårt rum!