Publiksamtal apropå föreställningen ”Madame Bovary”
med författare Patrik Wincent (från Lyxfällan) och regissör Frida Röhl

 

Överallt sökte Madame Bovary efter lycka till salu. Det enda som kunde mäta sig med hennes begär var hennes växande skulder. Handlar du också för att få en kick eller för att fly från dina känslor? Har du försökt att sluta men inte kunnat? Att shoppa kan ge en kick och dämpa ångest. Det kan skapa en känsla av eufori och tillfredsställelse. Ju mer du handlar, desto större kick . Ofta krävs det allt fler kickar för att behålla spänningen och tillfredsställelsen.

Patrik Wincent är grundaren till Shoppingakuten, Internetakuten och Dataspelsakuten. Han är även känd från Lyxfällan. Patrik som är auktoriserad terapeut, coach, författare och föreläsare med många års erfarenhet kring arbeten med missbruks- och beroendeproblematik samtalar tillsammans med Frida Röhl, regissör för Madame Bovary, om dessa frågor. Madame Bovary har premiär på Folkteatern 26 oktober 2019.

Det lämnas stort utrymme för frågor och inspel från publiken, så varmt välkommen med dina erfarenheter och funderingar.

Samtalsledare: Monika Wade


Foto Patrik Wincent: Johan Fjellström 
Foto Frida Röhl: Lina Ikse

Madame Bovary

efter en roman av Gustave Flaubert

Lyssna på en influencer: bota tristessen, köp dig fri.
Emma drömde om ett liv rivet ur ett modemagasin, une vie d’influenceur; och brände allt hon hade på att bli en av alla de unika … på festerna där alla filtrerats i samma filter. Hon sökte efter lycka till salu och slukade allt i sin väg tills tingen slukade henne. Året var 1856: dumskallar styrde, media spred floskler, och Emma Bovary bestämde sig för att gå och köpa en allra sista sak. Premiär 26 oktober 2019 på Stora Scenen. Läs mer om föreställningen här!  

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär