Konsert

 

En välsmakande dubbelkväll som inleds med Grismask (f.d. Isak Hedtjärn Trio) som precis som på den uppmärksammade plattan ”Grismask” förstärks med sångaren Sebastian Murphy från punk/krautbandet Viagra Boys. Grismask levererar fritt tänkande frijazz som inte låter något liknande i samma genre. Bandet blandar ett slags Captain Beefheart-frustande med klassisk europeisk improviserad musik. Det finns flera sätt att beskriva hur Grismasks musik tar sig i uttryck, men i slutändan så faller det på att detta faktiskt är helt unik musik.

Ultra Satan, ett av Höga Nord Rekords flaggskepp, befäster ett eget hörn av ”rocken”. Bandets sound beskrivs perfekt av Slaktkyrkan i Stockholm: ”Med ett sound som kanske bäst kan beskrivas som det oheliga giftermålet mellan Brian Enos ”Fourth World”- exkursioner och Motörheads tjackdrivna helvetesfärder tar Ultra Satans musik dig på en tripp som är lika mycket ”bliss” som ”blitzkrieg””. Musiken är monoton, dansant, energifylld och nutid i dåtid och tvärtom – en urkraft.

Lilla Scenen kommer aldrig bli sig lik! 


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Vaccinationsbevis krävs för samtliga föreställningar och event i Folkteaterns regi. Läs mer här

Datum och tider
lör
05
feb
19:30
Lilla Scenen

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär