Guds Söner, Marja-Leena Sillanpää, Daniel Rozenhall & Sten Backman, John Wiese (US)

Guds Söner 
Leif Elggren och Kent Tankred bildade performance-duon Guds Söner 1988 och har sedan dess utfört mirakel, kört stolar, misslyckats att få mattor att flyga, spelat på symaskiner, haft bordssamtal och mycket annat fantastiskt och omöjligt. Ofta gör duon en form av improviserad dans men med tydliga teman och spår. Detta till en tät oljudsmatta som ackompanjemang. En massiv kraft!

Marja-Leena Sillanpää
Sillanpää är konstnär som jobbar med såväl ljud som bild och text. Hennes enorma produktivitet och kreativitet har mynnat ut i massor av böcker, skivor, performance och tavlor. Allt med ett under- eller överliggande mörker och med döden ständigt närvarande.  

Daniel Rozenhall & Sten Backman
En unik audiovisuell upplevelse med film och bild av Sten Backman och ljud och musik av Daniel Rozenhall. Tillsammans gör de en absolut djupkarvande och suggestiv konst som är oroande på samma gång som förtrollande. 

John Wiese
Los Angeles-baserade John Wiese är noisekompositör och konstnär. Denna kväll presenterar han två korta filmer: 
”Prince Tape”, 2016, 5’00’’, färg 
"Sissy Spacek Plays GX Jupitter-Larsen: Secant”, 2016–2020, 2'56", färg 

Foto: Louise O’Rourke


Ett år som inget annat. Det här året liknar inga andra år. Men teater kommer vi att spela, på delvis förändrade vis. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på teater ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Folkteatern följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi reglerar därför alla delar av vår verksamhet efter detta. 

Läs mer här om hur du besöker Folkteatern under coronapandemin! 

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär