Fri entré
Bokrelease

 

Författaren och översättaren Jenny Högström är sedan länge även etablerad som litteraturkritiker. Hon brukar kalla sig Kvilles Catullus. Nu utkommer äntligen hennes andra diktsamling, Sad Life, på it-lit vilket ska firas med pompa och ståt. Samtidigt utkommer en EP tillsammans med musikern Niki Yrla som tonsatt några av dikterna.

Sad Life är en diktsamling om kärlek, sex, droger, och barnfria veckor. Ett mixtape med episka dikter befolkade av mytologiska väsen, poetens vänner, älskare, och fria fantasier. Det är ömt, brutalt, roligt, sorgligt, smutsigt och djupt feministiskt. Och dikterna är som gjorda för att framföras på fest. Jenny Högström är född 1974 och arbetar som författare, översättare och litteraturkritiker. Sad Life är hennes tredje bok.

Kvällens bokrelease på Folkteatern bjuder således på både uppläsning, livemusik, bokförsäljning och signering. Helt säkert kommer även flera av bokens karaktärer att vara på plats.

Lyssna och läs mer: Hemsida Youtube Spotify

Foto: Tom Fidler


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Du är varmt välkommen tillbaka till Folkteatern, tryggt och fint. Läs mer

Datum och tider
tors
07
okt
19:30
Foajén

Röster om dikterna:

"A universal poem about human condition"

"mer diskbänksrealism än man kan tro",

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär