Hoppa till huvudinnehåll

K - nattrep

Smygtitta innan premiär!

Är du nyfiken på hur en repetition kan gå till? Kom och smygtitta på vad som händer på scenen innan premiär! Missa inte att få en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och komma riktigt nära föreställningen. Du träffar regissör, skådespelare och andra som är involverade i produktionen. På nattrepet flyttar dessutom baren in till scenen, så passa på att ta något gott att dricka när du ser vad vi jobbar med ett par veckor innan premiär. Fri entré! 


K 

efter en bok av Katarina Frostenson

K är en av Sveriges största poeter, med en given plats på en av de aderton stolarna. Upphöjd och hyllad. Sen kommer explosionen. Hennes man anklagas för grova brott, och mediadrevet rasar. De faller tillsammans. Hon faller. Hårt. K flyr från landet S och dess blodtörstiga folk. Hon skriver för att överleva. Hon skriver av kärlek. Hon skriver för att förstå handlingen i sitt eget liv. Läs mer om K


Nattrepet sker i samband med Folkfesten 2022 - en helkväll med extra allt på Folkteatern och Folk.
Förutom nattrep av K blir det DJ:s, ostron-aw, live-målning, öppet rep på Stora Scenen med Odysséen-gänget, existentiellt quiz med dramaturgerna, fiskdamm med finfina priser. Och som om det inte vore nog, så avslutar vi kvällen med partymaskinen Bongo Riot GBG på Foajéscenen! Läs mer om Folkfesten 2022

Nattrep i samband med Folkfest 2022

30 september 2022

Lilla Scenen

kl 21.00 - 22.00 

Fri entré
Datum och tider

sep. 30 fre

21:00

K

K - nattrep

Lilla Scenen

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!

Here’s to us

Musik, teater, filmkonst, poesi, performance ...

På Lilla Scenen och i Foajén fylls hösten av musik, teater, filmkonst, poesi, samtal, litteratur, dans, dokumentärer och performance. Här får vi pröva, öppna upp och dissekera dagens dilemman. Här kan vi vara modiga, små och stora. Välkommen in i vårt rum!

fjärde scenen

Bara ett klick bort

Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Konstfilm, performance, poesi, ljudkonst och korta pjäser – bara ett klick bort.