Upplev en musikalisk blandning där jazz och pop får ta plats på samma scen under samma kväll. Klubb Kom In är en stämningsfull vardagsoas och jazzklubb som har funnits sedan 2012 och drivs av musik- och jämställdhetsföreningen Impra.

Konflikten
Popbandet Konflikten som debuterade 2014 är etablerat i Göteborg och består av musikerna och låtskrivarna Amanda Fröhling Lind, Karin Andersson och Lindis Ekström. Tillsammans levererar de lika delar skör som orädd trestämmig pop med fokus på självrespekt, öppenhet och rätten att få vara, känna och uppröras. Samtidigt unnar de sig att utmana fördomar om vad tre skönsjungande unga kvinnor förväntas förmedla med laddade texter, en nyttig nypa aggression och budskap om att aldrig låta sig förminskas.

Andersson Runevad
Andersson Runevad är en akustisk duo bestående av instrumenten röst och kontrabas som fokuserar på arrangemang där intonation och samspel mellan musikerna står i fokus. Duon Tora Runevad och Daniel Andersson har sina rötter i den svenska vis- och jazztraditionen, och har som grundidé att skapa ett nytt spännande koncept där gamla visor möter improvisation och arrangemang i en annorlunda konstellation.

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär