Dogville med introduktion + Nattpassage till Kulturnatta-pris


Exklusivt för Kulturnatta finns det undanlagt ett begränsat antal Kulturnatta-biljetter till Dogville och Nattpassage för endast 70 kr/st.
Dessa finns till försäljning och uthämtning från kl 16 i teaterns biljettkassa. Först till kvarn gäller! Menysläpp och ostron-after work i Matsalen på Folk kl 16.

Dogville av Lars von Trier
Trots den historiska placeringen i 30-talets Klippiga Bergen är berättelsen om den lilla avlägsna byn Dogville kusligt aktuell. Framväxande främlingsfientlighet, kvinnovåld och förskjutning av värderingar, där något som för en tid sen tycktes otänkbart plötsligt blivit självklart. Välkommen att slå dig ner i de specialtillverkade kyrkbänkarna. Vi bjuder dig på maffiabossar, kvickheter, kärlekstörst och krossade porslinsfigurer. Men några enkla svar kommer inte att serveras.

Nattpassage av Astrid Menasanch Tobieson
En föreställning om misstänksamhet, rädsla och civilkurage. Det skymmer. Ett nattåg går genom Europa. Alla passagerare är påväg åt samma håll. Men när natten närmar sig, tar deras resa plötsligt en ny riktning. Vad händer med människan vars världsbild styrs av misstänksamhet? Kritikerrosad i både Sverige och Spanien, nu kommer Nattpassage till Folkteatern!

Kvällens program


Kl 16.00
öppnar biljettkassan för köp av kulturnatta-biljetter till kvällens föreställningar.

Kl 16.00 är det menysläpp och ostron-after work i Matsalen på Folk.

Kl 18.15 håller dramaturg Magnus Lindman en introduktion till föreställningen Dogville i Foajén.

Kl 18.30 startar Nattpassage på Lilla Scenen.

Kl 19.00 startar Dogville på Stora Scenen.

Kl 23.00-03.00 DJ Dimitrios K i baren på Folk, som bland annat serverar eko-öl och naturviner. 


Om Kulturnatta

Varje år under de senaste 25 åren har Kulturnatta arrangerats i Göteborg. En kväll och natt där hela staden bjuder på kulturella evenemang av alla slag. Här kan du utforska en bred blandning av aktiviteter – allt från läsningar, teater, DIY, temavandringar eller dans. Kulturnatta är en natt av alla, för alla - där allting kan hända! Läs mer om Kulturnatta här

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär