Samtliga föreställningar och andra evenemang är inställda hela våren 2020

Folkteatern förlänger nu speluppehållet som pågått sedan 12 mars 2020 till att gälla våren ut. Samtliga föreställningar, konserter och andra planerade publika evenemang är dessvärre inställda tills vidare. I nuläget jobbar Folkteatern febrilt för att hitta alternativa datum för samtliga av de inställda arrangemangen. Vi undersöker alla tänkbara möjligheter för att kunna återuppta ”Misantroperna” och erbjuda publiken nya möjligheter längre fram. Alla biljettköpare erbjuds presentkort eller återköp.

– Det är naturligtvis smärtsamt att fatta detta beslut, men det är vårt ansvar som offentlig verksamhet att på alla sätt vi kan bidra till att minska smittspridningen i samhället. Vi följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens anvisningar. Folkteatern värnar om publikens och personalens hälsa och hoppas på förståelse i en svår situation, säger Lotta Lekvall, VD för Folkteatern Göteborg.

Folkteaterns personal arbetar för att nå all berörd publik och erbjuder presentkort eller återköp. Har du frågor om din biljett, vänligen kontakta biljettkassan genom att maila till biljett@folkteatern.se.

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär