Releasekonsert: “Oversized”

 

Fenomenet och pianotrion Musicmusicmusic släppte i mars 2020 sin nionde platta “Oversized”. Releasefesten som skulle hållits på Folkteatern i april fick skjutas på framtiden, och nu är äntligen framtiden här! Ny musik för trion + viola da gamba, basklarinett, fiol och flöjt kommer att uruppföras denna kväll, med sju musiker på scen! Det energifyllda, tajta och sömlösa soundet som tagit MMM runt världen i 18 års tid är intakt, men nu läggs ytterligare en färg och klangvärld till. Missa inte denna försenade världspremiär - garanterat enda chansen i Göteborg under 2020!

Lyssna och läs mer: Spotify / Bandets hemsida / Facebook 

Fabian Kallerdahl - piano
Josef Kallerdahl - bas
Michael Edlund - trummor
Lisa Reuter - cello
Axel Mårdsjö - flöjt
Nils Berg - basklarinett
Annie Svedlund - fiol

Foto: Kerstin Ehrnlund 


Ett år som inget annat. Det här året liknar inga andra år. Men teater kommer vi att spela, på delvis förändrade vis. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på teater ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Folkteatern följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi reglerar därför alla delar av vår verksamhet efter detta. 

Läs mer här om hur du besöker Folkteatern under coronapandemin!

Sagt om senaste skivan “Oversized”:

”De har gjort en fantastisk skiva” SR P1 Kultur

”Soundet på ”Oversized” är mycket riktigt större och lyxigare än någonsin tidigare, samtidigt som Fabian Kallerdahls penna och trions väl inarbetade identitet innebär ett välkommet igenkännande.” Dagens Nyheter. Betyg 4 av 5.

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär