Hoppa till huvudinnehåll

MusicMusicMusic

Konsert

MusicMusicMusic bryr sig inte så mycket om vad folk tänker om dem. Med en fräsch avsaknad av respekt för jazzens tradition blandar de genrer och hittar nya vägar, vilket har skapat en bred och trogen publik. Det är en rytmisk, påhittig och uppfriskande musik, med jazzen som utgångspunkt men med massor av blickar åt olika håll. Sist vi såg dem var de Oversized, och här är de i sin grundform. Denna kväll firar dessutom den här moderna jazztrion sin tionde platta! 

Michael Edlund - trummor
Fabian Kallerdahl -piano
Josef Kallerdahl - bas

Läs mer och lyssna här: Hemsida

Foto: Ola Kjelbye

Konsert

22 september 2022

Foajén

kl 19.30-20.30

Biljettpris 150 kr

Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

fjärde scenen

Bara ett klick bort

Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Konstfilm, performance, poesi, ljudkonst och korta pjäser – bara ett klick bort. 

folkteatern inessebalj

Ge bort ett presentkort till Folkteatern!

Bästa presenten är att få välja själv! Du bestämmer ett valfritt belopp och mottagaren väljer själv vilken av våra föreställningar hen vill se. Köp presentkort online här direkt eller i vår biljettkassa.

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!