av Frida Selander
En musikalisk föreställning

 

Hon är som ingen annan, Frida Selander, med en röst lika förförisk som uppriktig. Utifrån nya skivan När du går på känsla är du alltid i tid gör Selander en musikaliskt avskalad föreställning, som ensam artist med sin gitarr på scenen, där hon tillåter sig själv att fördjupa berättandet.

Med rösten och texterna i fokus berättar hon historier om förgänglighet, om att öppna sitt hjärta, om det ömtåligaste i människor och om att hitta rätt nyckel till rätt dörr. En upptäcksfärd bland regnbågar, spindlar, trasiga krukor, strömavbrott och tårar. Om hur vi ibland måste gå till fantasin för att hitta svaren vi söker i det som kallas verkligheten. 

På ett säreget vis lyckas När du går på känsla är du alltid i tid både prata med sin samtid och erbjuda förtröstan, genom Frida Selanders oändliga närvaro. Och eftersom hon går på känsla, är hon märkligt nog alltid right on time. Så kliv in i tiden. Den har aldrig varit vackrare.

Denna kväll finns möjlighet att ta med sitt glas från baren in i salongen. Möblering: Dynor i gradäng utan ryggstöd (ej stolar).


Lyssna på När du går på känsla är du alltid i tid här

Frida Selanders hemsida

Produktion

Medverkande: Frida Selander
Scenografi: Eva Marklund
Ljusdesign: Erik Rosales
Koreografisk guidning: Björn Säfsten
Regiöga: Anna Azárate

Foto: Elin Berge

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär