Smygtitta innan premiär

Skapande och att förlösa sin kreativitet är huvudteman i föreställningen Blixtra, spraka, blända!. Men vad handlar det där om egentligen? Inspiration eller disciplin? Både och? Gudomliga ingripanden? Flow?

Nu bjuds du att få en inblick i processen att skapa en föreställning. Blixtra, spraka, blända!-teamet ska repetera scener ur pjäsen som utspelar sig i Londons pulserande nattliv. Vi bjuder på alkoholfri öl och skådespelare, regissör, ljussättare och kompositör tar samtidigt pulsen på publikens reaktioner när vi tillsammans skapar denna nattliga, blixtrande akt.


Ett år som inget annat. Det här året liknar inga andra år. Men teater kommer vi att spela, på delvis förändrade vis. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på teater ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Folkteatern följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi reglerar därför alla delar av vår verksamhet efter detta. 

Läs mer här om hur du besöker Folkteatern under coronapandemin! 

Blixtra, spraka, blända!

av Manda Stenström fritt efter en bok av Jenny Jägerfeld

En story som måste skrivas. Penny Löwe har slagit igenom stort med sin debutroman. Nu ska hon bara skriva en lika bra bok igen. Men istället fastnar hon i en vansinnesresa med den My Little Pony-inspirerade Youtube-stjärnan Lola. Penny vet inte längre vem hon är – bara att hon måste hitta en story. Kosta vad det kosta vill. 
Urpremiär 10 oktober 2020 Lilla Scenen  Läs mer om Blixtra, spraka, blända!

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär