Smygtitta innan premiär!


Är du nyfiken på hur en repetition kan gå till? Kom och se vad som händer på scenen innan premiär!

Missa inte en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och att komma riktigt nära föreställningen. Du träffar regissör, skådespelare och flera andra som är involverade i produktionen. På nattrepet flyttar dessutom baren in till scenen, så passa på att ta en öl eller ett glas vin när du ser vad vi jobbar med innan det är dags för premiär. 


Öppet rep & Nattrep Madame Bovary

Lyssna på en influencer: bota tristessen, köp dig fri.
Emma drömde om ett liv rivet ur ett modemagasin, une vie d’influenceur; och brände allt hon hade på att bli en av alla de unika … på festerna där alla filtrerats i samma filter. Hon sökte efter lycka till salu och slukade allt i sin väg tills tingen slukade henne. Året var 1856. Madame Bovary efter en roman av Gustave Flaubert, har premiär 26 oktober 2019 på Stora Scenen.

Tisdag 17 september kl 18-19 Stora Scenen ÖPPET REP Fri entré

Fredag 11 oktober kl 22-23 Stora Scenen NATTREP Fri entré 


 Repetitionsfoto Madame Bovary: Veronica Berg

Madame Bovary goes 2019

Publiksamtal med dramatiker Magnus Lindman och regissör Frida Röhl apropå "Madame Bovary". Hur kommer det sig att en bok från 1856 blir till en teaterföreställning på Folkteatern 2019? På vilket sätt berör den berättelsen vår samtid? Och hur går det till när en bok blir till teater? Läs mer här!
Publiksamtal 11 oktober 2019 kl 21-22  Foajén - Fri entré!

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär