Smygtitta och var med oss innan premiär

Nattligt rep av Hamlet

Fredag 24 feb kl 22-23 bjöd vi in till nattlig repetition av Hamlet på Stora Scenen. Publiken fick en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och kom riktigt nära produktionen under avslappnade former. De fick smygtitta på vad som händer på scenen en vecka innan premiär. Skön musik och lite dans - i alla fall på scenen. Baren öppnade kl 21 i anslutning till scenen och det gick bra att ta med sitt glas in till scenen! 

.............................................. 

Öppen repetition och Shakespeare-quiz!

Torsdagen den 16 feb kl 18-19 började kvällen med en öppen repetition där publiken fick komma riktigt nära produktionen Hamlet och smygtitta på vad som händer på scenen före premiär. Efter en liten paus fick man sedan fortsätta fördjupa dig i Shakespeares värld genom att delta i vår quiz kl 19.30 till 21.00 ca.  Läs mer om quizen  
.............................................

Smygtitta på repetition och ta ditt Hamlet-porträtt!

Lördagen 18 feb kl 14-15 välkomnade vi publiken på öppen repetition av Hamlet, för att komma riktigt nära produktionen och smygtitta på vad som händer på scenen ett par veckor innan premiär. Därefter, kl 15-16, kunde man stanna kvar i foajén och gå loss med olika Hamlet-kragar: Papper, plast, tyg, färg – med olika material kunde alla skapa sin egen fantasifulla ”Hamlet-krage”! Eller prova någon som kanske är med i föreställningen? Kostymdesignern för Hamlet, Nina Sandström, hade med sig material och olika kragar och vår fotograf Magnus Länje fanns på plats för att dokumentera alla vackra kreationer – och dig. 

Produktion

Missa inte heller
föreställningen av 

Hamlet med 

premiär 4 mars 
på Stora Scenen!

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär