Svenska jazzstjärnor möter gäster från hela världen, på projektor.

 

Nils Berg Cinemascope, det gränslösa bandet som bjuder med sig hela världen till varje konsert genom sin projektor och duken som hänger bakom bandet. Nils har med sin kamera samlat musiker, röster och personligheter på resor i Japan, Indien och Europa, och toppat med rara fynd på internet. Resultatet blir nånstans mittemellan filmvisning och en i högsta grad levande konsert.

Bandet har släppt fyra skivor, färdigställt två filmer och turnerat i de flesta världsdelar. Till Folkteatern kommer trion förstärkt av ett par gästande musiker, förutom gästerna på skärmen då.

Senaste skivan ”We Seem To Be Drifting Apart” släpptes på Hoob Records 2019. Lyssna och läs mer: Spotify / Bandets hemsida

Nils Berg - rörblås, dator
Christopher Cantillo - trummor
Josef Kallerdahl - elbas, kontrabas
Gäster TBA

Foto: Miki Anagrius


Ett år som inget annat. Det här året liknar inga andra år. Men teater kommer vi att spela, på delvis förändrade vis. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på teater ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Folkteatern följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi reglerar därför alla delar av vår verksamhet efter detta. 

Läs mer här om hur du besöker Folkteatern under coronapandemin! 

 

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär