Hoppa till huvudinnehåll

Odysséen - Öppna rep och nattrep

Smygtitta innan premiär!

Är du nyfiken på hur en repetition kan gå till? Kom och smygtitta på vad som händer på scenen innan premiär! Missa inte att få en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och komma riktigt nära föreställningen. Du träffar regissör, skådespelare och andra som är involverade i produktionen. På nattrepet flyttar dessutom baren in till scenen, så passa på att ta något gott att dricka när du ser vad vi jobbar med ett par veckor innan premiär. Fri entré! 


Odysséen

av Roland Schimmelpfennig efter Homeros berättelse

En VW Polo kör uppför Ithakas bergsvägar. Vid ratten sitter en lärare och bredvid honom Penelope. Var är hennes man Odysseus? Kriget höll på i tio år och tog slut för lika länge sen. Tjugo år! Vad håller han på med? Berättelsen om Odysseus och hans irrfärder har fascinerat oss i alla tider. Vi har alla väntat på att någon ska komma hem, vi har väntat på att krig ska ta slut. Nu har äntligen Odysseus kommit fram till vår tid. Läs mer om Odysséen

Lördag 24 september kl 13-14 Öppet rep
Fredag 30 september kl 19-20 Öppet rep (i samband med Folkfesten 2022)
Fredag 14 oktober kl 22-23 Nattrep


Folkfesten 2022 - en helkväll med extra allt på Folkteatern och Folk.
Det blir DJ:s, ostron-aw, live-målning, öppet rep på Stora Scenen med Odysséen-gänget, nattrep av K med bar på Lilla Scenen, existentiellt quiz med dramaturgerna, fiskdamm med finfina priser och som om det inte vore nog, så avslutar vi kvällen med partymaskinen Bongo Riot GBG på Foajéscenen! Läs mer om Folkfesten 2022

Öppna rep och nattrep

Stora Scenen

Lördag 24 september
kl 13-14 Öppet rep
Fredag 30 september
kl 19-20 Öppet rep
Fredag 14 oktober
kl 22-23 Nattrep

Fri entré
Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!

26-jan_maulenoumkhultum.jpg

Musik, teater, filmkonst, poesi, performance ...

På Lilla Scenen och i Foajén fylls våren av musik, teater, filmkonst, poesi, samtal, litteratur, dans, dokumentärer och performance. Här får vi pröva, öppna upp och dissekera dagens dilemman. Här kan vi vara modiga, små och stora. Välkommen in i vårt rum!

fjärde scenen

Bara ett klick bort

Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Konstfilm, performance, poesi, ljudkonst och korta pjäser – bara ett klick bort.