Konsert

 

Old Time Relijun med den färgstarke sångaren och gitarristen Arrington de Dionyso i spetsen grundades 1995 i en mörk och fuktig källare i Olympia. Fram till runt 2007 var dom extremt aktiva med runt 150 gigs om året och en rad album på legendariska indielabeln K Records. De skapade en musik fylld av outtröttlig energi, råa och lösa rytmer, djupa texter och en skarpt egen identitet. 2008 gick dom tyst skilda vägar. Nu släpper Old Time Relijun nytt album i början av november och vi spår en ny storhetstid för bandet.

Öppnar kvällen gör den spanske gitarristen Victor Herrero. Herrero skapar musik som har grundats i den andalusiska folkmusiktraditionen men som färgats av nutida influenser och afrikanska rytmer. Han har även samarbetat med en rad andra musiker, som Michael Gira från bandet Swans eller sångerskan Josephine Foster som han senast besökte Folkteatern tillsammans med. 

Lyssning och mer info: Facebook  Instagram


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Du är varmt välkommen tillbaka till Folkteatern, tryggt och fint. Läs mer

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär