Jag blev omyndigförklarad av Dag Hammarskjöld i Kongo 1961

 

I denna performance blixtrar den vansinniga logikens skönhet, Svensk-albanska föreningen försöker rädda utopin efter Östblockets fall och överlagrade loopar av inspelningar från Axel Dahlströms Torg ljuder. 

Pär Thörn (född 1977) är författare, elektronmusiker och fanzineredaktör. Just nu arbetar han med en ny bok som kommer att komma ut på förlaget Kaunitz-Olsson under våren 2021, en CD med den danska ljudkonstnären TR Kirstein på skivbolaget Topos och det nya fanzinet Dagen efter Den Yttersta Yttersta Yttersta Yttersta Yttersta Dagen #1. De sista tjugo åren har han gett ut ett tjugotal böcker, blivit översatt till franska och danska, samt framträtt på en lång rad scener i Sverige, Europa, Mexiko och Vietnam.


Ett år som inget annat. Det här året liknar inga andra år. Men teater kommer vi att spela, på delvis förändrade vis. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att gå på teater ska vara en positiv upplevelse och det ska kännas trivsamt och tryggt att besöka oss. Folkteatern följer Västra Götalandsregionens direktiv och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Vi reglerar därför alla delar av vår verksamhet efter detta. 

Läs mer här om hur du besöker Folkteatern under coronapandemin! 

 

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär