Kom och fira med oss!

Mitt i mörkaste december blickar vi mot en ljusnande framtid. Filmarna och konstnärerna Roxy Farhat och Melody Parker har bägge gjort varsitt nytt verk som skapats speciellt för Folkteaterns digitala scen, Fjärde Scenen. Nu blir det premiärvisning!

Sen gäller det att hålla sig framme: Vi släpper nämligen biljetter till vårens storproduktion Jane Eyre (av Charlotte Brontë, dramatisering Tone Schunnesson, regi Ragna Wei). Missa inte att vi har Boka tidigt-rabatt hela december!

För Lilla Scenen släpper vi biljetter till radioteater- och filmkonstverket Och nu, vart far vi nu? (av Kristian Hallberg) och Klipp han, ett samarbete med Fryshuset och Unga Dramaten. Dessutom avslöjar vi flera spännande gästspel, samarbeten och konserter som det även släpps biljetter till denna eftermiddag.

Först bjuder vi på lite godsaker och minglar tillsammans. Sen följer en kort presentation av vårens program och därefter visas för första gången Roxy Farhats och Melody Parkers verk för Fjärde Scenen.


Melody Parker har gjort ett verk som handlar om några människors minnen av teater man upplevt, minnen som sedan gestaltas av skådespelare. Verket är hennes slutarbete på Institutionen för Scenkonst på Stockholms Konstnärliga Högskola. Melody Parker finns på plats vid premiärvisningen för att berätta om sitt verk.

Roxy Farhat brukar blanda en urban energi och attityd med ett eftertänksamt djup. För Fjärde Scenen har hon gjort ett verk som är surrealistiskt, obehagligt och härligt i en märklig blandning.

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär