Hoppa till huvudinnehåll

Samtal: The Embassy ”Futile Crimes”

Magnus Haglund i ett samtal med bandet The Embassy

The Embassy är det mytomspunna popbandet från Göteborg som något ovilligt blivit älskade av sin publik i årtionden. Nu är det tjugo år sedan debutalbumet Futile Crimes släpptes på etiketten Service. En skiva som slog undan benen på det mesta och som vibrerade av kärleken till melodi, disco och brittisk pub- och fotbollskultur. Detta var början på en ny våg av pop från Göteborg! Futile Crimes producerades av Björn Olsson och är inget mindre än en svensk klassiker i sin genre. Den 25 november samtalar Magnus Haglund med bandet om debuten och vad som skulle komma sen.

Samtal

25 november 2022 

Foajén

kl 17.00 -18.00

Fri entré
Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

26-jan_maulenoumkhultum.jpg

Musik, teater, filmkonst, poesi, performance ...

På Lilla Scenen och i Foajén fylls våren av musik, teater, filmkonst, poesi, samtal, litteratur, dans, dokumentärer och performance. Här får vi pröva, öppna upp och dissekera dagens dilemman. Här kan vi vara modiga, små och stora. Välkommen in i vårt rum!

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!

fjärde scenen

Bara ett klick bort

Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Konstfilm, performance, poesi, ljudkonst och korta pjäser – bara ett klick bort.