Hoppa till huvudinnehåll

Skönheten i kaos – öppen repetition

Smygtitta innan premiär!

Vad händer om du smygtittar på repetitionen av ”Skönheten i kaos” innan premiär? Förändras skådespelarna och deras framträdande i samma sekund som publiken kliver in? Vad som händer på scenen när du inte är där kanske du aldrig kan veta. Det är samma sak med universums minsta partiklar, för om du vill mäta dem, så måste du se dem. För att se dem behövs ljus – men ljuset påverkar partikeln och dess egenskaper när den träffas av ljuset ...

Krånglar vi till det nu? Vi ville ju bara säga att du nu kan få en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och komma riktigt nära föreställningen ”Skönheten i kaos”. På våra öppna repetitioner får du träffa regissör, skådespelare och andra som är involverade i produktionen och se vad de brottas med just för tillfället. Kanske är det universums minsta partiklar, kanske är det vad kärlek är … Välkommen!


Skönheten i kaos
av Julia Ravanis

Tänk om din partner inte är den du tror? Och tänk om naturens lagar inte är givna? Går det att förstå universums mysterier genom kärlek och mänskliga relationer? Välkommen till Julia Ravanis äventyrliga och extraordinära värld. Där frågan ”är vi ihop nu?” är tillräckligt laddad för att få solen att fungera, där partiklar dansar, solstrålar stelnar och slumpen styr.

Öppen repetition Skönheten i kaos

Onsdag 5 april kl 18–19
Lördag 15 april kl 12.30–13.30 
Fredag 21 april kl 20–21


Lilla Scenen 

Fri entré
Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar