Boka din AW-grupp idag!

 

Vi är väldigt glada över att återigen kunna erbjuda publiken teater-AW! Detta unika koncept har tidigare lockat många sällskap till teatern och nu när glädjen över att åter kunna samlas är stor så känns det extra roligt att kunna erbjuda publiken detta igen. 

Gör teaterkvällen till en oförglömlig helhet! Ta med familj, kollegor eller vänner till Folkteaterns populära teater-after work i Foajén. Du och ditt sällskap är välkomna cirka en timme innan föreställningen börjar. Inne i Foajén har restaurang Folk dukat fram något gott att dricka och ljuvliga små tilltugg, ofta kopplat till pjäsens tema. Samtidigt ges en kort personlig introduktion med kuriosa kring föreställningen, exklusivt för teaterns AW-gäster. Därefter avnjuts kvällens teaterupplevelse inne i salongen. 

Obs! Alkoholfritt vin ingår i priset. Övrig dryck går bra att inhandla på plats.

Våren 2022 erbjuder vi Teater-AW i samband med föreställningen Moderna tider!

Vi lever minst sagt i moderna tider. Men vem har inte gjort det? Går det att vara mer modern än den första människan vid löpande bandet? För att inte tala om den som tog första steget på ett löpband. Kanske har någon av de sex Charlie Chaplin svaret? Läs mer om Moderna tider

Boka din AW-grupp (minst 10 pers) under spelperioden 26 februari – 29 april 2022. Pris: 300 kr/person, teaterbiljetten ingår. Boka på biljett@folkteatern.se eller tel 031-60 75 75, senast 14 dagar i förväg.


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Vaccinationsbevis krävs för samtliga föreställningar och event i Folkteaterns regi. Läs mer här

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär