Konsert

 

Truls Mörck är ett namn som alla bör lägga på minnet – med en gedigen bakgrund som gitarrist i Slowgold och gitarrist, sångare samt låtskrivare i Den Stora Vilan, är han mer redo än någonsin att storsatsa på sin solokarriär. År 2015 gav han ut sitt första soloalbum och strax efter det tog han över som basist i Graveyard.

Efter några års väntan var det äntligen dags för soloalbum nummer två What A Time To Be Alive, utgivet av Fetish Records. Albumet, som släpptes sommaren 2021 har ett sound som är inspirerat av 70-talets lugnare rock och Truls har fokuserat mer på texter, refränger och ett samlat sound denna gången. Man kan höra ekon av Harry Nilsson och George Harrison blandas med drömmiga digitala keyboards och en modern, avslappnat psykedelisk produktion.

Den 28 och 29 januari tar Truls Mörck över Folkteaterns Foajéscen för att leverera sitt sköna sound. Förbered dig på en succékväll!

Lyssning och mer info: Instagram

Öppnar båda kvällarna gör våra lokala hjältar BF/C som kopplar samman amerikansk och svensk västkust. Snygg tidlös pop som förtjänar sin växande publik. Californiaman (Joel Igor Hammad Magnusson) och Barish Firatli gör musik för nersläckta dansgolv och sena strandfester.

Lyssning och mer info: Instagram


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Du är varmt välkommen tillbaka till Folkteatern, tryggt och fint. Läs mer

Datum och tider
fre
28
jan
19:30
Foajén
lör
29
jan
19:30
Foajén

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär