Nu när vi äntligen kan öppna salongerna för fler besökare igen är naturligtvis publikens upplevelse och trygghet fortsatt av allra högsta vikt. Alla våra salonger och lokaler är anpassade efter rådande restriktioner. Från och med 1 juli höjs det tillåtna antalet personer vid arrangemang inomhus och vi kan glädjande nog erbjuda fler platser. Det är fortfarande anvisade platser samt en meter mellan varje sällskap i alla riktningar som gäller. I våra övriga lokaler är det också färre antal publikplatser än vanligt. Vi reglerar alla in- och utflöden av publik noga och gör kontinuerligt riskbedömningar, exempelvis avseende att säkerställa stora avstånd. Tillgång till handsprit och munskydd finns i våra lokaler. Våra kunniga foajévärdar finns på plats för att på säkert avstånd, hjälpa till att göra ditt besök extra trevligt och tryggt. Du kan alltid vända dig till någon av dem med dina frågor.  

Folkteatern erbjuder generösa avbokningsregler, då det givetvis är fortsatt mycket viktigt att stanna hemma vid minsta symptom. Vi erbjuder återköp fram till klockan 15.00 dagen innan. Kontakta gärna biljettkassan för mer information. 

Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Du är varmt välkommen tillbaka till Folkteatern, tryggt och fint.

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär