Fri entré
Konsert

 

Man brukar undra vad som hänt det tyska bodymusicbandet D.A.F – om dom signat reggae-labeln Trojan i stället för synthbolaget Mute? Troligen är Vanligt Folk svaret på frågan. Speciellt om du lägger till en nypa absurdism, socialrealism och nutidskritik.

Bandet, som bildades i Göteborg 2013, har släppt en rad spännande plattor och har spelat mycket både i Sverige och utomlands. Musiken kan tyckas märklig (som när man gör ett försök att uppdatera hambon) men rytmen och dansen finns alltid där någonstans i en dubbig body med närvaro och frånvaro.

Vanligt Folk består av trumslagaren Jonas Abrahamsson, sångaren och röstmanipulatören Carl I Carlsson samt David Sundqvist på synthar, percussion och effekter. I kväll kommenteras Black Friday, dagen till ära, och en ny kassett släpps!

Lyssning och mer info: Facebook  Instagram Hemsida

Foto: Kontra Musik/Kess Kill


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Du är varmt välkommen tillbaka till Folkteatern, tryggt och fint. Läs mer

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär