Konsert

 

Walk Through Fire är en obönhörlig sorgesång till livet. Sedan 2007 har de kompromisslöst tänjt på doom-genrens gränser. Från debutskivans black metal-influerade mid-tempo doom, till den musikaliskt becksvarta Hope Is Misery. Walk Through Fires musik är en resa, den är tröst, den är katharsis.

De senaste åren har bandet låtit orgeln ta mer plats i musiken. Orgeln bidrar inte endast med sin klang, utan också som det nav i vilket Walk Through Fire komponerar sin musik.

2020 släpptes bandets första skiva på svenska, Vår Avgrund. Under kvällen framför de - med gästspel av Malin Wättring – delar av Vår Avgrund samt nyskrivet material.

Lyssna och läs mer: Facebook / Bandcamp

Inleder kvällen gör Incipientium, en ny kraft på den göteborgska sub-undergrounden som blandar nytänk med respekt för 80/90-talets noise och experimentmusikscen.


Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss. Att besöka våra arrangemang ska vara något positivt. Folkteatern följer alla rådande direktiv och reglerar verksamheten efter detta. Vaccinationsbevis krävs för samtliga föreställningar och event i Folkteaterns regi. Läs mer här

Datum och tider
lör
28
maj
19:30
Lilla Scenen

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär