Medlemsombud

Välkomna på INSPIRATIONSKVÄLL onsdag 4 oktober

Medlemmar, ni är viktiga för oss! Ert engagemang hjälper oss att hålla oss aktuella och relevanta, och ni är länken som gör att vi kan komma verkligt nära publiken. Därför vill vi bjuda er, teaterombud och ledning på Folkteaterns medlemsorganisationer, till en inspirationskväll. Tillsammans med oss kommer ni upptäcka hur konstupplevelser kan få din grupp att mötas och utvecklas.

Till vår hjälp har vi Rino Wennerholm, professionell facilitator, organisationskonsult och coach. Vi kommer att reflektera kring teman i pjäser, olika processer och situationer människan ställs inför. Vi kommer tillsammans att gå från salongen med större förståelse för hur konsten kan vara ett perfekt verktyg för att öka kreativiteten och prioritera det goda samtalet på arbetsplatsen. Dessutom kommer teaterns VD Lotta Lekvall att berätta om teaterns framtidsplaner.

Kl 17.30 - 18.00 Mingel och smörgås i foajén
Kl 18.00 - ca 20.00 Skådespelare bjuder på smakprov ur repertoaren på Stora Scenen. Rino Wennerholm inspirerar oss med föreläsning och kreativa övningar, och Lotta Lekvall ger oss färska uppdateringar om teaterns planer.

Anmäl dig här!


Föreningar, organisationer och privatpersoner – alla kan bli medlemsombud för Folkteatern! Teatern är en ekonomisk förening och är unik som kulturinstitution p g a kopplingen till sina medlemsorganisationer t ex fackförbund, hyresgästföreningar och bildningsförbund. Om din organisation/förening eller du själv blir medlem i Folkteatern får ni rabatt på biljetter och olika erbjudanden.

Redan medlem i Folkteatern = Rabatt på teater

  • Är du medlem i Handels, Kommunal, Hotell & Restaurang, SEKO, Transport (eller något annat LO-förbund), Lärarförbundet eller Unionen?
  • Bor du i ett HSB-hus? 
  • Är du med i Hyresgästföreningen?
  • Går du en kurs på ABF?
  • Är du med i PRO eller SPF?

Då tillhör du en av våra medlemsorganisationer och är också medlem i Folkteatern! Som medlem får du rabatt på våra egna föreställningar. Läs mer om repertoaren och när du har rabatt härTitta här om du också är medlem!  

Bli medlemsombud på Folkteatern!

Om du inte redan är medlem så kan du bli! Som medlem får ni speciella förmåner och information om vad som händer på teatern. Vi vill att ni sprider detta vidare i er organisation eller till era vänner. Som medlemsombud får ni:

  • Medlemsrabatt på biljettpriset under en period direkt efter premiär på de flesta av våra föreställningar. Dessutom en fribiljett när du bokar en medlemsgrupp.
  • Inbjudan till teaterträffar och repetitioner på teatern. Då får du möta regissörer, skådespelare och andra som arbetar med att skapa den färdiga föreställningen. På teaterträffarna visar vi smakprov ur den kommande repertoaren och bjuder på något gott att äta och dricka i foajén.
  • Möjlighet att förhandsboka innan vi släpper biljetter till allmänheten. 
  • Information om vår repertoar och om annat spännande i mailen eller brevlådan.
  • Vara med och bestämma vid vår årliga föreningsstämma.   

För att bli medlem i Folkteatern köper ni/du andelar. Varje andel i föreningen kostar 50 kr och det är en engångsavgift. (En organisation måste köpa minst tio andelar och en privatperson en andel.) Förutom andelarna betalar ni en medlemsavgift, som är 100 kr per andel och år. Avgiften betalas i början på året mot faktura.

Fyll i informationen nedan så blir ni/du medlemsombud hos oss. Välkommen till din teater!

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär