Mat och dryck på FOLK

I Folkteaterns foajé får du ekologiskt i glasen och vegetariskt på tallriken. FOLK har öppet tisdag till lördag från kl 17 till småtimmarna och erbjuder allt från en smörgås och ett glas vin i pausen till en helkväll med Göteborgs bästa vegetariska mat och naturvinspaket. Kom förbi innan eller efter föreställningen, i pausen eller vilken dag som helst.

Nyskapande vegetarisk mat

FOLK drivs av krögare med mångårig erfarenhet av kultur, musik och mat. Vinkylen som står ute i restaurangen är fylld till bredden av naturviner som är vin gjort helt utan tillsatser – bara druvor inget annat. Ölen är tillverkad runt knuten och hela baren är ekologisk. Maten är nyskapande och lättillgänglig vegetarisk mat. Köket lägger fokus på smak och säsong. Och presenterar mellanrätter och smårätter som man trevligast delar på kring bordet. 

Ät något gott före, under och efter föreställningen

Ser du en föreställning eller går på ett annat arrangemang på teatern får du 10 % rabatt på mat och dryck samma dag/kväll. Visa din biljett vid beställningen. I pauserna serverar restaurangen FOLK eko-vin, eko-öl, mackor, snacks, sött och alkoholfria alternativ i foajén. Förboka gärna när du kommer till teatern, så slipper du stå i kö senare. Gå in på folkgbg.se för att boka bord och få mer information. 

Musik med mera på FOLK

FOLK har också ett eget program på foajéscenen som innehåller stökiga frijazzkvällar, anarkistisk hiphop, elektroniska ljudexperiment, konstfilm, akustiska popkvällar och allt där emellan! På folkgbg.se får du mer information om allt som händer. 

Öppet på FOLK

Öppettider FOLK: tis kl 17-23 / ons-tors kl 17-01 / fre-lör kl 17-03
Tel: 031 - 13 35 33    Mail: hej@folkgbg.se    Facebook    Hemsida
FOLK har också öppet på andra dagar och tider vid olika arrangemang. 
När det är dagföreställningar på helger öppnar FOLK kl 14, med något mindre utbud.

 

 

 

 

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär