Mat och dryck på Folk

I teaterns foajé ligger Matsalen på Folk som erbjuder allt från en smörgås och ett glas vin i pausen till en helkväll med mat och naturvinspaket. Välkommen in och prova nya menyn med råvaror från svenskt hav och växtrike och med fokus på eko, hållbarhet och kreativitet. Kom förbi innan eller efter föreställningen, i pausen eller någon annan kväll. Boka bord här! PS. Ostron-aw varje fredag kl 16-19 (veganska ostron finns också). 

Nyskapande mat från svenskt hav och växtrike 

Folk drivs av krögare med mångårig erfarenhet av kultur, musik och mat. Vinkylen som står ute i restaurangen är fylld till bredden av naturviner som är vin gjort helt utan tillsatser – bara druvor inget annat. Ölen är tillverkad runt knuten och hela baren är ekologisk. Maten är nyskapande vegetarisk mat och råvaror från svenskt hav. Köket lägger fokus på smak och säsong. De erbjuder också smårätter som man trevligast delar på kring bordet. 

Ät något gott före, under och efter föreställningen

Ser du en föreställning eller går på ett annat arrangemang på teatern får du 10 % rabatt på mat och dryck på Folk samma kväll. Visa din biljett vid beställningen. Boka bord för din teatermiddag här! I pauserna serverar Folk eko-vin, eko-öl, mackor, snacks, sött och alkoholfria alternativ i foajén. Förboka gärna när du kommer till teatern, så slipper du stå i kö senare. Läs mer om Folk! 

Teater-after work!

Bubbel och läckra tilltugg, personlig introduktion och teaterföreställning. Boka in en teater-after work tillsammans med vänner, kolleger eller familj. Minst 10 pers, boka i biljettkassan. Hösten 2018 erbjuder vi teater-after work för Dogville och En vintersaga. Läs mer här!

Musik med mera på Folk

Folk har också ett eget program på foajéscenen som innehåller stökiga frijazzkvällar, anarkistisk hiphop, elektroniska ljudexperiment, konstfilm, akustiska popkvällar och allt där emellan! På folkgbg.se får du mer information om allt som händer. 

Öppet på Folk

tis kl 17-23 / ons-tor kl 17-01 / fre kl 16-03 / lör kl 17-03
Tel: 031 - 13 35 33    Mail: hej@folkgbg.se    Facebook    Hemsida    Boka bord!
När Folkteatern har arrangemang andra dagar och tider har Folk öppet i samband med det.

 

 

  

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär