Dela/Skriv ut

FOLK drivs av krögare med mångårig erfarenhet av kultur, musik och mat

I Folkteaterns foajé får du ekologiskt i glasen och vegetariskt på tallriken. FOLK har öppet tisdag till lördag från kl 17 till småtimmarna och erbjuder allt från en smörgås och ett glas vin i pausen till en helkväll med Göteborgs bästa vegetariska mat och naturvinspaket. Kom förbi innan föreställningen, i pausen eller vilken dag som helst. 

FOLKs vinkyl som står ute i restaurangen är fylld till bredden av naturviner som är vin gjort helt utan tillsatser – bara druvor inget annat. Ölen är tillverkad runt knuten och hela baren är ekologisk. Maten är nyskapande och lättillgänglig vegetarisk mat. Köket lägger fokus på smak och säsong. Och presenterar mellanrätter och smårätter som man trevligast delar på kring bordet.  

FOLK har ett eget program på foajéscenen som innehåller stökiga frijazzkvällar, anarkistisk hiphop, elektroniska ljudexperiment, konstfilm, akustiska popkvällar och allt där emellan!

Gå in på folkgbg.se för att boka bord och få mer information om vårt program. 

FOLK drivs av krögare med mångårig erfarenhet av kultur, musik och mat.
Så här löd motiveringen när FOLK vann Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin krog 2014:
”På nästan ingen tid alls har Folk förändrat en i princip död plats vid Järntorget till någonting som kommer bli legendariskt. En helt vegetarisk restaurang med naturviner och har öppet till tre. Det låter som en saga för kulturarbetaren men är 2014 års sanning.”

Ser du en föreställning eller går på ett annat arrangemang på teatern får du 10 % rabatt på mat och dryck samma dag/kväll. Visa din biljett vid beställningen. I pauserna serverar restaurangen FOLK eko-vin, eko-öl, mackor, snacks, sött och alkoholfria alternativ i foajén. Förboka gärna när du kommer till teatern, så slipper du stå i kö senare. 

Öppettider FOLK: tis kl 17-23 / ons-tors kl 17-01 / fre-lör kl 17-03  
FOLK har också öppet på andra dagar och tider vid olika arrangemang. När det är matinéföreställningar på helger öppnar FOLK kl 14, med något mindre utbud.

Tel: 031 - 13 35 33    Mail: hej@folkgbg.se    Facebook    Hemsida

 

 

 

 

Foto: Faramarz Gosheh

Den 17 oktober 2014 premiäröppnade FOLK

Pressmeddelande om FOLK