Mat och dryck på Folk

I Folkteaterns foajé får du ekologiskt i glasen och vegetariskt på tallriken. Folk erbjuder allt från en smörgås och ett glas vin i pausen till en helkväll med Göteborgs bästa vegetariska mat och naturvinspaket. Kom förbi innan eller efter föreställningen, i pausen eller någon annan kväll. Boka bord här! Nu flyttar även havet in i matsalen på Folk - ny meny och ostron-aw varje fredag kl 16 - 19 (veganska ostron finns också). 

Nyskapande vegetarisk mat

Folk drivs av krögare med mångårig erfarenhet av kultur, musik och mat. Vinkylen som står ute i restaurangen är fylld till bredden av naturviner som är vin gjort helt utan tillsatser – bara druvor inget annat. Ölen är tillverkad runt knuten och hela baren är ekologisk. Maten är nyskapande och lättillgänglig vegetarisk mat. Köket lägger fokus på smak och säsong. Och presenterar mellanrätter och smårätter som man trevligast delar på kring bordet.

Ät något gott före, under och efter föreställningen

Ser du en föreställning eller går på ett annat arrangemang på teatern får du 10 % rabatt på mat och dryck på Folk samma kväll. Visa din biljett vid beställningen. Boka bord för din teatermiddag här! I pauserna serverar restaurangen Folk eko-vin, eko-öl, mackor, snacks, sött och alkoholfria alternativ i foajén. Förboka gärna när du kommer till teatern, så slipper du stå i kö senare. Läs mer om Folk! 

Teater-after work!

Bubbel och läckra tilltugg, personlig introduktion och teaterföreställning. Boka in en teater-after work tillsammans med vänner, kolleger eller familj. Minst 10 pers, boka i biljettkassan. Hösten 2018 erbjuder vi teater-after work för Dogville och En vintersaga. Läs mer här!

Musik med mera på Folk

Folk har också ett eget program på foajéscenen som innehåller stökiga frijazzkvällar, anarkistisk hiphop, elektroniska ljudexperiment, konstfilm, akustiska popkvällar och allt där emellan! På folkgbg.se får du mer information om allt som händer. 

Öppet på Folk

ons-tor kl 18-01 / fre-lör kl 18-03
Tel: 031 - 13 35 33    Mail: hej@folkgbg.se    Facebook    Hemsida    Boka bord!
När Folkteatern har arrangemang andra dagar och tider har Folk öppet i samband med det.

 

 

 

 

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär