Succulent Circus (IS)

En mix av burlesque, cirkus och komedi.

Spelas

01 mars 2024

  • Obs, åldersgräns!

  • Kontakt

Beskrivning

Succulent Circus är en föreställning i cabaret style som mixar burlesque, cirkus och komedi. Förra hösten hade modern till den isländska burlesque-scenen Margrét Maack två utsålda föreställningar på Folkteatern i samband med Fringe Festival. Den här gången tar hon med sig flera av sina favoritpersoner till Göteborg. Tillsammans med den vällustiga rockringaren och burlesquedansaren Bobbie Michelle och cirkushingstarna Dan the Man och Mr. Bombastic, lovar hon en föreställning som får publiken att yla av skratt, oohs och aaahs.

Den befjädrade fyrkanten är en del av Kjallarakabarett, en kvällsshow som visas veckovis i källaren på Islands National Teater, creme de la creme:n av Islands alternativa scener. Succulent Circus är en show ihopsatt av deras favoritakter där kroppspositivism, guilty pleasures, karaoke hits och floor fillers fungerar som inspiration till en kväll av lika mycket dekadens som utsvävningar.

Pressklipp

Margrét Maack is the Ferris Bueller of Icelandic showbiz.

Reggie Watts

Margrét Maack is one of the elite international cabaret curators. Not only is her on-stage wit, charisma, and crowd-captivation impressive; but she also really understands how to bring together a stellar cast of complimentary personalities.

The Luminous Pariah

Andra föreställningar

Håll dig uppdaterad!

Missa inga nyheter, erbjudanden eller föreställningar – anmäl dig till vårt nyhetsbrev.