Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor sociala medier

1. Tävlingen organiseras av Folkteatern Västra Götaland AB och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.

2. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.

3. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på Folkteatern Västra Götaland AB:s sociala medier samt på folkteatern.se.

4. I tävlingar som anordnas av Folkteatern Västra Götaland AB på Facebook och/eller Instagram deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.

5. Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan/andra produkter till ett likvärdigt pris.

6. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

7. Anställda på Folkteatern Västra Götaland AB tillåts inte att delta i Folkteatern Västra Götaland AB:s tävlingar på sociala medier.

8. Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler och det kan krävas att du har en publik/öppen profil för att kunna delta i tävlingen.

9. Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning.

10. Samtliga vinnare utses av en jury ledd av Folkteatern Västra Götaland AB:s kommunikationsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas.

11. Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen genomförs i. Vinnare kan också komma att kontaktas via e-post eller genom direktmeddelande i tävlingskanalen. Om ett pris inte har hämtats ut inom 30 dagar från att vinnaren har utannonserats eller kontaktats förbehåller vi oss rätten att utse en ny vinnare.

12. När du deltar i en tävling godkänner du Folkteatern Västra Götaland AB:s tävlingsregler och villkor.

13. Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår integritetspolicy

 

Alla Folkteatern Västra Götaland AB:s tävlingsregler och villkor regleras i enlighet med svensk lagstiftning.

Håll dig uppdaterad!

Missa inga nyheter, erbjudanden eller föreställningar – anmäl dig till vårt nyhetsbrev.